top of page

FIND VEJ TIL HUSET

Orlando

Husets centrale beliggenhed er perfekt i forhold til at opleve lidt af hvert. I området omkring Orlando findes stort set ALT!

Man kan lege sig gennem alle de forskellige forlystelsesparker, spille golf i en af de utallige Golfparker, Shoppe i et af de mange Outlet centre med alle de kendte mærkevarer til drømmepriser.

Udforsk den frodige natur eller en af de mange skønne strande, som tilsammen strækker sig næsten 1200 km. Golfkysten: Daytona Beach eller Atlanterhavskysten: Coco Beach  - kan nåes på ca. 1 time fra huset. 

Man kan spise fast food i et utal af variationer og ikke mindst kan man leje en Harley Davidson og opleve Florida på to hjul.

 

De daglige indkøb gøres i Publix Supermarked (med Apotek) eller i Walmart hvor de også har en kæmpe non-food afdeling og hvor I kan finde stort set alt. Begge ligger ca. 10 min fra huset.

 

Kig på det store udvalg af forlystelser og køb billetter med rabat:

 

http://tickets.visitorlando.com

 
Florida

Florida kaldes "The Sunshine State" fordi her næsten altid er varmt. Gennemsnits temperaturen ligger på 23 grader.

 

Florida er den sydligste stat på det amerikanske fastland. Fra Key West er der kun 150 km til Cuba, og mod nord grænser Florida op til sydstaterne Georgia og Alabama.

Florida deles traditionelt ind i 2 områder. Den nordlige, bakkede og skovbeklædte del og den sydlige, mere våde, sumpede og flade del, hvor landskabet sjældent hæver sig mere end få meter over havets overflade.

Der er ikke færre end 7800 søer, hvoraf man finder en tredjedel i det centrale Florida. Lake Okeechobee er USAs næststørste ferskvandssø.

 

Florida får årligt 55 mio. turister, og turisme har længe været den største og vigtigste indkomstkilde. Men Florida er også et stort landbrugsland og producerer blandt andet tre fjerdedele af hele USAs appelsiner og citrusfrugter.

bottom of page