top of page
Oplevelser Vi har efterhånden været her en del gange og kan bl. a. anbefale .....

Anbefalinger

Vi har efterhånden været i Florida mange gange og kan bla. anbefale....

Mad

På 192éren som kører tværs gennem Kissimmee finder I alt hvad man kan ønske sig af junk food kæder. LONGHORN serverer lækre steaks, RED LOBSTER er et godt alternativ med Fisk og vores favorit er TACO BELL. Der er endnu større udvalg på International Drive.

Ca. 6 miles fra huset ligger ”Main Street” i Kissimmee. Det er en rigtig hyggelig gammel bydel. Cafeen ”Three Sisters” kan anbefales. Man kan sidde ude og slippe for A/C. Der er gratis refill på drikkelse til børnene, Seared Tuna, Chicken strips og Crapcakes er et hit. De serverer også Sushi!

Den første morgen tager vi endten på CRACKER BARREL eller på WOODSBY'S og spiser original amerikansk morgenmad.

Kissimmee Old Town er en historie for sig. Kan vist bedst beskrives som en western udgave af ”Bakken” med stort old school tivoli og de vildeste luftgynger. Der er træf med veteran biler, motorcykler og amerikaner biler med store V8 motorer og bredde dæk – Rigtige Hot Rods. Det hele starter ved 18.30 – 19.00 tiden. - Torsdag (Bikes) Fredag (Muscle Cars) og Lørdag (Old Cars). Omkring Halloween er der uhygge i lange baner.

Celebration

Byen er udviklet af Disney koncernen i starten af 1990'erne som en eksperimentel prototype på morgendagens samfund (Eksperimental Prototype Community Of Tomorrow  = EPCOT). Her bor godt 7000 mennesker i den rene Disney idyl og her er super hyggeligt at gå en aftentur. Byen kostede i sin tid US$ 2,5 mia at bygge.

Boggy Creek

Har I lyst til at møde den fantastiske vilde natur der ligger næsten i baghaven, så kør ud til Boggy Creek. Her kan I komme ud og sejle med Airboats for under $30 pr voksen. Slanger, skildpadder, fugle af alle mulige arter inkl. den amerikanske ørn er noget af det I kan være heldige at se og ikke mindst alligatorer.

 

Er I til flere naturoplevelser kan et besøg nord på ved Rock Springs anbefales, Her kan i leje store baderinge inden i kører ind i parken. Husk badesko, da der er klipper. Alexander Springs: her kan I leje kanoer. Der en lækker turkisblå ferskvandspond hvor man kan bade. (indhegnet) og flere grill-pladser hvor man kan grille medbragt mad.

Wikee Wachee River - hvis i vil på en lidt længere kano sejlads. I sejler med strømmen og bliver samlet op sidst på dagen.  Kom inden kl 10 og opsamling er kl. 15.00 - fælles for alle stederne: Husk dykkerbriller/snorkel, badetøj, køletaske med frokost og vand (man kan ikke købe noget der). Vandet fuld af smukke åkander, skildpadder, store fisk og måske en enkelt alligator. Ved Crystal River skulle der i vinter halvåret være op til 300 overvintrende Manatees (Søkøer) ... vi har ikke nået at være der selv.

Seaworld – Køber I billetter, så gør det først i ferien. Billetten gælder i 14 dage og der hører et stort vandland til, som lukker kl. 22.00.

 

Strande

Den tætteste strand er Cocoa Beach ved Atlanterhavet – ca. 45. min i bil. Vi kan anbefale at snuppe en drink med paraply eller frokosten på Mai Tiki bar på Cocoa Beach Pier. Her lander pelikanerne og udsigten er skøn.

ViI I til den Mexikanske Golf, så ligger der en lille by og strand ved Tampa, Siesta Keys som er voted no. 5 på USA´s top ti liste for bedste strande. Sandet er som flormelis. Rigtig godt sted med børn og et dejligt sted for en enkelt overnatning.  Husk køletaske med drikkevarer til stranden.

En anden strand ved den Mexikanske golf er Clearwater som vi også varmt kan anbefale. Book en sejltur med "Little Toot", der er stor mulighed for at se delfinerne boltre sig i kølvandet på båden.

bottom of page